Overheid: bescherm uw gebouw tegen inbraak en brand

Een beveiligingssysteem voor elk overheidsgebouw

Elke overheid – gemeente, provincie, gewest of federaal – heeft enorm veel gebouwen. Zowel de omvang, het gebruik als de toestand van die gebouwen verschilt sterk. Sommige staan er pas, andere zijn tientallen jaren oud. Een groot aantal gebouwen zijn ook openbaar. Daarom is het een must ze uit te rusten met een beveiligingssysteem.

De functie van een gebouw bepaalt mee het beveiligingssysteem

De wettelijke voorschriften spelen een belangrijke rol bij de keuze van een beveiligingssysteem. Vanuit onze ervaring adviseert DGE ook om goed naar de functie van het gebouw te kijken. Bevinden er zich altijd veel mensen binnen? Of is het meer een gebouw waar zich kostbare goederen bevinden? Steek de koppen samen met DGE voor de selectie van uw toegangscontrole, camerabewaking, omtrekbeveiliging, brand- en evacuatiealarm.

Bescherm de burger met een beveiligingssysteem tegen brand

Overheidsgebouwen zijn … van iedereen. Want we betalen er allemaal onze bijdrage voor. Ze bevatten vaak belangrijke documenten, ook over ons allemaal. En er werken mensen die aan de burgers service verlenen. Redenen genoeg om samen met DGE werk te maken van evacuatie en brandbeveiliging.