Camerabewaking

Hou alles in het oog met camerabewaking

Zien is beveiligen. Want over wat aan uw oog ontsnapt, hebt u geen controle. Toch kunt u niet altijd alles en overal in de gaten houden. Met de oplossingen voor camerabewaking van DGE doet u dat wél:

Analoge camera's

De meest traditionele vorm van camerabewaking, maar nog altijd erg efficiënt.

Nieuw: IP camera's

'IP' staat voor 'internet protocol'. De beelden worden via een IP-netwerk verzameld en doorgestuurd. Deze nieuwe technologie maakt het ook mogelijk snel en van op gelijk welke plaats uw beelden te bekijken.

Beweegbare camera's

Voor grote ruimten of pleinen is het handig om beweegbare camera's te plaatsen. U kunt ze automatisch laten bewegen, maar ook zelf de bewegingen sturen.

Digitale recorders

Zorg er altijd voor dat uw beelden bewaard blijven. Het is interessant om in realtime beelden te zien, maar u kunt niet altijd alles opmerken. DGE biedt een breed gamma digitale recorders aan: het zijn stuk voor stuk krachtige toestellen die uw beelden veilig en gedetailleerd weergeven. Ze bieden ook heel wat mogelijkheden om beelden lange tijd te bewaren én archiveren.

IR nachtcamera's

Inbrekers proberen hun werk ongezien te doen. Daarom houden ze van de nacht. Maar dankzij infrarood nachtcamera's krijgen ze geen kans meer. Het is verrassend hoe goed mensen herkenbaar zijn met deze IR nachtcamera's. We geven u graag een demonstratie.

Consultatie via internet

Wilt u van thuis de beelden in uw winkel of bedrijf controleren? Ook tijdens het weekend? Of als u ver weg van vakantie geniet? Dankzij de internetverbinding met de camerabewaking ziet u wat er gebeurt of gebeurd is.

App voor smartphone of tablet

Wilt u op elk moment de beelden van de camera's bekijken? Met een app voor uw smartphone of tablet ontgaat u niets.

Welke camerabewaking is het meest geschikt voor u? Overleg met DGE.