Elektriciteit & relighting

DGE beheerst alle facetten van elektriciteit

Ooit startte DGE als elektriciteitsbedrijf. We evolueerden naar specialisten in beveiliging, maar leveren nog altijd diverse facetten van elektriciteit voor uw gebouw:

Totaalconcept elektriciteit

Zoekt u één vaste partner voor de installatie van elektriciteit en beveiliging in en rond uw gebouw? DGE kan mooie referenties voorleggen, van woningen tot en met grote bedrijfs- en overheidsgebouwen.

Verlichting

Duurzaam werken heeft vandaag ook veel te maken met een goede verlichting. Kantoorarbeid vergt heel wat van onze ogen. Vraag DGE welke verlichtingssystemen het vriendelijkst zijn voor mens, milieu en budget.

Relighting

Naar de verlichting in een bedrijf gaat meer energie dan u vaak denkt. In sommige bedrijven is het zelfs de grootste verbruiker. Door de nieuwste technieken – bijvoorbeeld LED-verlichting – toe te passen, vermindert u de verlichtingskosten sterk.

Door zowel energiezuinige lampen en aangepaste sturing – bijvoorbeeld bewegingsdetectie – te gebruiken, bent u zeker van een korte terugverdientijd. Niet alleen de verlichtingsefficiëntie verbetert, ook de warmteafgifte verlaagt en doet de kosten voor koeling dalen. Weet u dat in magazijnen de besparing van 50% tot 80% kan oplopen zonder dat het comfort verlaagt? Integendeel: het comfortniveau ligt zelfs hoger.

Voor relighting werkt DGE alleen met betrouwbare leveranciers die garanties op lange termijn bieden.

Datanetwerken

Hoewel communicatie steeds meer draadloos wordt, zijn er nog heel wat kabels nodig om IT perfect te doen werken. Dit netwerk wordt ook gebruikt voor transmissie van beveiliging, zoals inbraakbeveiliging en camerabewaking. DGE heeft tal van datanetwerken geïnstalleerd en houdt van dit detailwerk.

Videoparlofonie

Zien wie er voor de deur staat én met die persoon praten? De moderne systemen voor videoparlofonie bieden een erg hoge beeld- en geluidskwaliteit voor een aanvaardbare, correcte prijs.

Elektriciteit installeren? Neem contact op.