Inbraakbeveiliging

Een inbraaksysteem zet snelle reactie in gang

Wil iemand in uw eigendom inbreken? Door snel en vroegtijdig te reageren voorkomt u schade. Zo'n snelle reactie komt er alleen maar als u een sluitend inbraaksysteem laat installeren:

Codeklavier

DGE installeert gebruiksvriendelijke codeklavieren die alle leden van uw gezin of uw bedrijf gemakkelijk kunnen gebruiken. Er bestaan zelfs oplossingen met één enkele toets.

Beheer van op afstand

Wilt u het systeem van op afstand bedienen of controleren? Dankzij onze online oplossingen houdt u de vinger aan de pols.

Bewegingsdetectoren

DGE installeert detectoren van topkwaliteit: ze maken gebruik van spiegeloptiek, passief-infrarood, ultrasoon- en radartechnologie voor de best mogelijke detectie. De detectoren worden gemonteerd op strategische plaatsen. Sommige hebben een bereik van wel 60 meter.

Inbraakcentrale

De inbraakcentrale is het brein van uw beveiligingsinstallatie. Zodra een detector iets verdachts ziet, stuurt de inbraakcentrale een alarmsignaal naar de sirenes en ze meldt het ook door aan de meldkamer.

Magneetcontacten

Vergeet de magneetcontacten op ramen en deuren niet, want een inbraak is vaak het gevolg van een vergetelheid. Blijft er toch een raam of deur openstaan, dan wordt u daarvan verwittigd bij het inschakelen van uw systeem.

Meldkamer

Alarmsignalen en sirenes werken afremmend, maar ze houden inbrekers niet tegen. Daarom is het belangrijk om uw inbraakcentrale met een professionele meldkamer te laten verbinden. Daar reageren bewakingsspecialisten onmiddellijk op – elk moment van de dag, 24/7. Is een snelle interventie nodig? Dan brengen zij de politie op de hoogte.

Vraag aan DGE de beste inbraakbeveiliging voor uw gebouw. We tonen u graag wat de fiscale voordelen voor een installatie en verbinding met een meldkamer zijn.
Bekijk ook onze oplossingen voor toegangscontrole, camerabewaking, geïntegreerde beveiligingssystemen en brandbeveiliging.