Toegangscontrole

Toegangscontrole beschermt uw eigendom en uw mensen

Mag niet iedereen zomaar binnen bij u? Het is een goed idee om uw mensen te beschermen. Natuurlijk zijn ook uw bezittingen belangrijk … en daarom mag niet iedereen er bij zonder toestemming.

DGE maakt gebruik van verschillende technieken om een optimale toegangscontrole te garanderen:

Proximity badgelezer

Dankzij een badgelezer kunnen alleen mensen in het bezit van een geldige badge uw gebouw of eigendom binnen. U kunt badges gemakkelijk activeren of deactiveren, zodat u alle badges onder controle hebt.

Bedieningsklavier

Een eenvoudige code is een goed werkende vorm van toegangscontrole. Wilt u een andere code instellen? Dan is dat met het gebruiksvriendelijke bedieningsklavier zo geregeld.

Vingerscan

Nieuwe technologieën creëren nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld de vingerscan: het systeem herkent de vingerafdrukken van mensen die door het systeem geregistreerd zijn. Anderen raken niet binnen!

Controle-eenheid

Een centrale coördineert de toestemmingen en ruimtes voor toegang. Het is uw bolwerk om de toegang in goede banen te leiden. Deze controle-eenheid beslist wie, waar en wanneer iemand binnen mag. Belangrijk is ook te weten wanneer en waar iemand is binnengekomen.

Overleg met DGE over de toegangscontrole.